Kuřecí salát s hráškem a rýží
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 348 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 51 g
- Sodík 209 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 43 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 204.6 mg
- Vláknina 7920.8 mg
- Vitamín A 7920.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rýži uvaříme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. 
- 
                                2Hrášek podusíme v troše vody, vařené kuřecí maso a zeleninu nakrájíme na kostičky. 
- 
                                3Dušený hrášek promícháme s masem a zeleninou, přidáme rýži, osolíme, osladíme a pokapeme olejem a citronovou šťávou. Vše promícháme a necháme chvíli proležet. 
- 
                                4Při podávání posypeme salát nasekanou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        