Rajčatový salát s rukolou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 227 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 16 g
- Sodík 382 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 12.8 mg
- Draslík 589.2 mg
- Vláknina 6779.8 mg
- Vitamín A 6779.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.8 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rukolu omyjeme a odřízneme stonky. Omytá rajčata nakrájíme na tenké plátky, oloupanou cibuli jemně nasekáme. 
- 
                                2Snítky rukoly urovnáme na mísu, poklademe plátky rajčat a posypeme cibulí. 
- 
                                3Ušleháme ocet, olej, hořčici, zálivku osolíme a opepříme a přelijeme jí salát. 
- 
                                4Povrch posypeme tenkými hoblinkami parmezánu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        