Řeřichový salát s hruškami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 223 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 13 g
- Sodík 348 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 247.2 mg
- Vláknina 5988.8 mg
- Vitamín A 5988.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Řeřichu očistíme a zbavíme stonků. Hrušky omyjeme, rozpůlíme a vyjmeme jádřince, poté podélně nakrájíme na tenké řezy. 
- 
                                2Sýr rozdrobíme nebo nastrouháme na hrubo, švestky omyjeme, vyjmeme pecky a pokrájíme je na malé kousky. 
- 
                                3Řeřichu, sýr a švestky dáme do mísy, posypeme nasekanými ořechy. 
- 
                                4Olej, ocet, sůl a pepř dobře promícháme, aby vznikla hustá omáčka. Hrušky rozložíme na salát, přelijeme zálivkou a ihned podáváme. 
- 
                                5
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        