Granátový salát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 372 kcal
- Sacharidy 57 g
- Tuky 17 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 57 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 832.8 mg
- Vláknina 13797 mg
- Vitamín A 13797 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Granátová jablíčka rozřízneme na půlky a lžící vybereme semínka, které dáme do mísy. Banány oloupeme, nakrájíme na kolečka. 
- 
                                2Na dno každé salátové mističky dáme 3 lžíce semínek z granátového jablíčka, které polijeme medem. Potom naskládáme kolečka banánu a posypeme je nasekanými vlašskými ořechy. 
- 
                                3Připravené saláty vložíme do lednice na 20 minut vychladit, a potom servírujeme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        