Salát Ceviche
Suroviny
- 200 g rybí filé
 - 200 g Krevety tygří - loupané
 - 0.5 kávová lžička Sůl
 - 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 5 ks Limetka
 - 3 ks Rajčata
 - 1 ks Paprika zelená
 - 1 ks Cibule
 - 2 ks paprička jalapenos
 - 4 polévková lžíce Petržel - nať
 - 2 polévková lžíce Koriandr
 - 2 polévková lžíce Ocet vinný
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 88 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 30 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 35 mg
 - Draslík 225 mg
 - Vláknina 5647.3 mg
 - Vitamín A 5647.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybí filé nakrájíme na kousky a spolu s krevetami naložíme přes noc do šťávy z limetek.
 - 
                                2
Rajče a papriku nakrájíme na kostičky. Cibuli na měsíčky. Přidáme bylinky, koření a nasekané chilli papričky. Přidáme také naložené maso.
 - 
                                3
Zalijeme vinným octem a podáváme.