Italský salát s tuňákem a fazolemi
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 254 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 12 g
- Sodík 98 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 208 mg
- Vláknina 1621.8 mg
- Vitamín A 1621.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na dresink smícháme olej z tuňáka s olivovým olejem a octem. Osolíme a opepříme. 
- 
                                2V míse smícháme kousky tuňáka s fazolemi borlotti, cibulkou, celerem a petrželkou. 
- 
                                3Salát zalijeme dresinkem a promícháme. 
- 
                                4Podáváme vychlazený. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        