Bramborový salát s masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1037 kcal
- Sacharidy 133 g
- Tuky 31 g
- Sodík 13765 mg
- Bílkoviny 60 g
- Uhlovodany 133 g
- Cholesterol 207.3 mg
- Draslík 2024.4 mg
- Vláknina 48039 mg
- Vitamín A 48039 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 54.6 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Brambory a vařené hovězí maso, nakrájíme na kostičky, okurky a cibuli nadrobno. 
- 
                                2Přelijeme marinádou z vody, octa, oleje, soli a pepře. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        