Salát s fetou a čerstvými švestkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Hrášek
  • 50 g Bazalka
  • 50 g Salát ledový
  • 50 g Rukola
  • 100 g Sýr Feta
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 kávová lžička Olej avokádový
  • 8 ks Švestky
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Chilli koření mleté
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 87 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 175 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 8.5 mg
  • Draslík 264.8 mg
  • Vláknina 7562 mg
  • Vitamín A 7562 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hráškové lusky rozpůlíme, promícháme s listy salátu, rukoly a bazalky. Přidáme vypeckované, na plátky nakrájené švestky a rozdělíme na talíře.

  • 2

    Posypeme rozdrobenou fetou, zakápneme olejem a citronovou šťávou.

  • 3

    Podle chuti osolíme, dochutíme kořením a podáváme.

Komentáře k receptu