Tajuanský salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 292 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 961 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 127.8 mg
 - Draslík 387.3 mg
 - Vláknina 7361 mg
 - Vitamín A 7361 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.9 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme.
 - 
                                2
Krutony: Chléb nakrájíme na malé kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme drcený česnek, nakrájený chléb a smažíme 1-2 minuty dokřupava. Vyjmeme kostičky a osušíme je na papírovém ubrousku.
 - 
                                3
Salát natrháme na menší kousky a vložíme do salátové mísy. Přidáme olej, citron, okořeníme podle chuti a promícháme.
 - 
                                4
Vejce nakrájíme na čtvrtky a podáme k salátu. Přidáme krutony, nastrouhaný parmezán a lehce promícháme. Ihned podáváme.