Salát z kysaného zelí s okurkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 55 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 400 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 47.2 mg
 - Vláknina 8486.5 mg
 - Vitamín A 8486.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kysané zelí překrájíme a vsypeme do mísy. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájené nakládané okurky. Osolíme, okořeníme kmínem a podle chuti osladíme a ochutíme citronovou šťávou.
 - 
                                2
Nakonec salát pokapeme olivovým olejem a zlehka promícháme.