Filé v zelenině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 250 ml Citronová šťáva
  • 250 ml Kokosové mléko
  • 3 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Chilli paprička
  • 1 ks Rajčata
  • 1.5 kg Filé rybí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 242 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 293 mg
  • Bílkoviny 80 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 101.9 mg
  • Vláknina 1258.8 mg
  • Vitamín A 1258.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.7 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filé nakrájené na kostičky (o hraně cca 1 cm), smícháme s 125 ml citronové šťávy, 125 ml kokosového mléka, solí, pepřem. Vše dobře promícháme a necháme marinovat nejméně 4 hodiny. Poté marinádu slijeme, kousky filé smícháme s nadrobno nakrájenou zeleninou, zalijeme zbytkem kokosového mléka a citronovou šťávou. Podáváme chlazené ve skleněných nádobách na kompot.

Komentáře k receptu