Arabský vajíčkový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 116 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 142 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 245.3 mg
 - Draslík 118.8 mg
 - Vláknina 681.7 mg
 - Vitamín A 681.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.5 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce uvaříme, ochladíme, oloupeme a nakrájíme na kousky.
 - 
                                2
Jarní cibulky omyjeme a nakrájíme na kolečka, petrželku nasekáme na jemno. Vše smícháme, upravíme v servírovací míse a přelijeme zálivkou.
 - 
                                3
Tu připravíme smícháním oleje, citronové šťávy, chilli, papriky a kmínu, vše ještě podle chuti opepříme a osolíme, znovu promícháme.
 - 
                                4
Podáváme s pečivem.