Andaluzský salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Okurka salátová
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 83 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 66 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 419.9 mg
  • Vláknina 4125 mg
  • Vitamín A 4125 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata omyjeme, oloupeme a spolu s okurkami a oloupanou cibulí je nakrájíme na plátky. Vložíme do salátové mísy.

  • 2

    Zeleninu zalijeme zálivkou z oleje, octa, vody, cukru a utřeného česneku se solí.

  • 3

    Salát podáváme jako doplněk k různým pokrmům.

Komentáře k receptu