Knackebrot s lučinou, jablkovo-mrkvový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 50 g Jablka
  • 80 g Mrkev kořen
  • 15 g Citronová šťáva
  • 30 g Lučina linie s vlákninou
  • 13 g Knackebrot žitný
  • 1 špetka stévie
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 164 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 72.1 mg
  • Vláknina 6836 mg
  • Vitamín A 6836 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané jablko a mrkev nastrouháme do misky, ochutíme citronovou šťávou a stévií.

  • 2

    Knackebrot potřeme netučnou lučinou a podáváme s připraveným salátem jako odpolední svačinu.

Komentáře k receptu