Ředkvičková pomazánka s vajíčkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 22 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 30 g Jogurt bílý
  • 150 g Ředkvička
  • 40 g Bílá cibulka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 0.25 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 112 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 511 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 247.3 mg
  • Draslík 275.8 mg
  • Vláknina 3150 mg
  • Vitamín A 3150 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme vejce natvrdo, necháme vychladnout a nastrouháme je nahrubo.

  • 2

    Očistíme a nastrouháme ředkvičky, které zbavíme přebytečné vody.

  • 3

    Ředkvičky smícháme s vejci a jogurtem, přidáme cibulku na jemno nakrájenou a dosolíme.

  • 4

    Mažeme na pečivo a zdobíme plátky ředkviček a zelenou natí z cibulky.

Komentáře k receptu