Salát s kefírem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 ml Mléko kefírové
  • 2 kávová lžička Ocet vinný
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 8 ks Ořechy vlašské
  • 4 ks Ředkvička
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Salát ledový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2718 kcal
  • Sacharidy 69 g
  • Tuky 436 g
  • Sodík 193846 mg
  • Bílkoviny 67 g
  • Uhlovodany 59 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 2114.6 mg
  • Vláknina 62315 mg
  • Vitamín A 62315 mg
  • Vitamín B6 2.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.6 mg
  • Vitamín E 3.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Listy ledového salátu omyjeme a pokrájíme na malé kousky, mrkev a ředkvičky nastrouháme nahrubo. Zalijeme kefírem, přidáme ocet a sůl.

  • 2

    Přidáme nahrubo posekané vlašské ořechy a promícháme. Salát necháme chvíli odležet, aby se chutě promísily. Podáváme s čerstvým celozrnným pečivem.

Komentáře k receptu