Kuřecí salát s hráškem a fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 981 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 59 g
 - Sodík 465 mg
 - Bílkoviny 68 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 232.3 mg
 - Draslík 1422.5 mg
 - Vláknina 27279 mg
 - Vitamín A 27279 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 97.6 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pečené nebo vařené kuřecí maso nakrájíme na kostičky, smícháme s vařeným zeleným hráškem, překrojenými fazolkami a jemně
 - 
                                2
nakrájenou cibulí.
 - 
                                3
Zakapeme zálivkou z oleje, cukru, soli, pepře a octa.
 - 
                                4
Dobře promícháme, před podáváním posypeme strouhaným křenem.