Vietnamská polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 670 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 1190 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 50 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 329.6 mg
 - Vláknina 4040 mg
 - Vitamín A 4040 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Přivedeme k varu kuřecí vývar. Přidáme rybu. Jakmile začne vařit, snížíme teplotu tak, aby tekutina jen probublávala. Zakryjeme poklicí a vaříme asi 10 minut. Přidáme nakrájené houby a čínské zelí, necháme mírně vařit ještě několik minut.
 - 
                                2
Ve vodě rozmícháme dohladka mouku, vzniklou směs nalijeme do stále bublající polévky. Znovu přivedeme k varu a zlehka vaříme za občasného míchání asi 2 minuty, dokud vývar nezhoustne a nezůstane čirý. Poté vmícháme sezamový olej.
 - 
                                3
Do vařící vody vložíme nudle a vaříme je 6 minut. Slijeme je, rozdělíme do 4 servírovacích misek a zalijeme polévkou. Ozdobíme několika lístky koriandru.