Tagliatelle s parmezánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 731 kcal
 - Sacharidy 73 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 474 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 62 mg
 - Draslík 23 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 41.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě.
 - 
                                2
V troubě si nahřejeme talíře. Rozehřejeme menší pánev, na které rozpustíme máslo a necháme trochu zhnědnout. Nastrouháme parmezán.
 - 
                                3
Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a promícháme se zhnědlým máslem. Za tepla přendáme na nahřáté talíře, posypeme parmezánem a podáváme.