Fettuccine s rajčaty a olivami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1071 kcal
- Sacharidy 182 g
- Tuky 19 g
- Sodík 683 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 182 g
- Cholesterol 6.8 mg
- Draslík 615.1 mg
- Vláknina 23240.2 mg
- Vitamín A 23240.2 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 47.2 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Citrónovou kůru naloupeme pomocí škrabky na proužky, které nakrájíme na menší kousky. Kůru s rajčaty, česnekem, bazalkou, olivami, oreganem, pepřem a olivovým olejem dáme do mísy a promícháme. 
- 
                                2Uvaříme v osolené vroucí vodě fettuccine a poté slijeme. Přidáme k nim rajčatovou směs a promícháme. 
- 
                                3Podáváme posypané parmazánem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        