Ravioli plněné hovězím masem se smetanovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 465 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 27 g
- Sodík 1444 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 191.4 mg
- Draslík 226.9 mg
- Vláknina 3071 mg
- Vitamín A 3071 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 58.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V osolené vodě uvaříme ravioli. 
- 
                                2V pánvi se silným dnem ohřejeme polovinu smetany a máslo. 
- 
                                3Minutu zahříváme, dokud se máslo nerozpustí. 
- 
                                4Slijeme ravioli a přidáme do rozpuštěného másla s mlékem a povaříme 30 vteřin, přimícháme zbylou smetanu, více pepře, muškátový oříšek a parmazán. 
- 
                                5Krátce prohřejeme, aby se ravioli obalily v omáčce. 
- 
                                6Zbylý parmazán dáme do misky a podáváme s těstovinami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        