Brambory v rajčatové omáčce
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 902 kcal
- Sacharidy 146 g
- Tuky 31 g
- Sodík 1533 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 123 g
- Cholesterol 28.5 mg
- Draslík 2785.1 mg
- Vláknina 25900.8 mg
- Vitamín A 25900.8 mg
- Vitamín B6 1.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 128.5 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Připravíme jíšku z mouky a tuku. Rozředíme ji rajčatovou šťávou. Přidáme cukr, sůl a povaříme. 
- 
                                2Přidáme oloupané a nakrájené brambory, nakrájené lístky celeru a necháme přejít 2x varem. 
- 
                                3Na talířích posypeme osmahnutou cibulkou. 
- 
                                4Můžeme podávat s klobásou či párkem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        