Hovězí s rýžovými nudlemi
Suroviny
- 230 g Hovězí maso přední
 - 230 g Nudle rýžové
 - 1 kávová lžička Víno rýžové čínské
 - 0.5 kávová lžička Cukr krupice
 - 0.5 kávová lžička Pepř bílý
 - 1 ks Cibule
 - 1 ks Paprika červená
 - 1 ks Paprika zelená
 - 1 l Voda pitná
 - 3 polévková lžíce Olej rostlinný
 - 3 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
 - 1 polévková lžíce Omáčka sójová
 - 2 polévková lžíce Fazolová černá omáčka
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 745 kcal
 - Sacharidy 110 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 1206 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 110 g
 - Cholesterol 71.3 mg
 - Draslík 637.7 mg
 - Vláknina 8479 mg
 - Vitamín A 8479 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 76.6 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na jemné nudličky a naložíme na 30 minut do marinády, kterou připravíme smícháním sojové omáčky, vína, cukru, pepře.
 - 
                                2
Rýžové nudle uvaříme dle návodu a necháme okapat.
 - 
                                3
Ve woku na oleji opečeme maso dozlatova, vyjmeme z pánve a uchováme v teple.
 - 
                                4
Zvlášť opečeme ve woku plátky cibule, proužky paprik, přidáme omáčku z fazolí a světlou sojovou omáčku. Po pár minutách vmícháme nudle a nakonec maso. Vše prohřejeme a podáváme.