Bagetky Ficelle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 454 kcal
 - Sacharidy 92 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 587 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 16.8 mg
 - Vláknina 8816.5 mg
 - Vitamín A 8816.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse smícháme hladkou mouku se lžičkou soli a 360 ml vlažné vody. Vypracujeme hladké těsto, které na pracovní desce hněteme ještě 10 minut.
 - 
                                2
Těsto rozdělíme na 4 díly a každý vyválíme na váleček dlouhý asi 30cm. Válečky přeneseme na plech a na povrchu nařízneme několik šikmých zářezů. Přikryjeme čistou utěrkou a necháme kynout asi 1 hodinu.
 - 
                                3
Vykynuté bagetky potřeme silně osolenou vodou (150 ml) a pečeme 15-20 minut dozlatova.
 - 
                                4
Podáváme teplé nebo studené.