Maréna po tyrolsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 751 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 66 g
 - Sodík 281 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 141 mg
 - Draslík 921.9 mg
 - Vláknina 5534.3 mg
 - Vitamín A 5534.3 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.5 mg
 - Vitamín E 3.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 48 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Marénu (síh maréna) oškrábeme, vykostíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Jednotlivé porce osušíme, osolíme, opepříme, po obou stranách opečeme na 150 g másla do růžova.
 - 
                                2
Rajčata rozkrájíme na půlky, narovnáme do rendlíku vymazaného 50 g másla, osolíme a dáme na čtvrt hodiny minut péct do trouby předehřáté na 180°C.
 - 
                                3
Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka o osmahneme na oleji.
 - 
                                4
Hotové porce marény rozdělíme na talíře, poklademe kolečky cibule, podáváme obložené pečenými rajčaty a posypané petrželovou natí, nasekanou nadrobno.