Špenát kašmírský
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 145 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 109 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 991.3 mg
 - Vláknina 5805.1 mg
 - Vitamín A 5805.1 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42 mg
 - Vitamín E 2.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ze špenátu odstraníme tvrdé stonky.
 - 
                                2
Ve woku rozehřejeme hořčičný olej, přidáme hořčičná semínka a garam masalu a přikryjeme wok poklicí. Když praskání ustane, přidáme pokrájenou šalotku a špenát. Špenát vaříme 15 minut, dokud se nevyvaří většina vody, poté špenát a cibulku vyndáme a scedíme zbývající vodu.
 - 
                                3
Ihned podáváme.