Vepřové plátky sterilované v sádle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 687 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 67 g
 - Sodík 93 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 119.5 mg
 - Draslík 7.5 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2530.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme, vykostíme, opláchneme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme a rozdělíme do slenic. Zalijeme převařenou vodou a rozehřátým sádlem a ihned zavíčkujeme.
 - 
                                2
Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 180 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.