Sterilované pečené telecí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 453 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 303 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 276.3 mg
 - Draslík 522.5 mg
 - Vláknina 283.3 mg
 - Vitamín A 283.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme, důkladně omyjeme, osušíme na papírové utěrce a osolíme. V kastrolu rozpálíme sádlo a maso na něm osmažíme po obou stranách. Přidáme na kolečka pokrájenou cibuli, vložíme do trouby a za občasného podlévání upečeme do poloměkka.
 - 
                                2
Horké maso nakrájíme na větší kusy, ihned rozdělíme i s výpekem do sklenic, zavíčkujeme a urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce. Sterilujeme po dobu 75 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.