Domácí lečo - polotovar
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 68 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 824 mg
 - Vláknina 11600 mg
 - Vitamín A 11600 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 186.2 mg
 - Vitamín E 5.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zeleninu opláchneme, papriky zbavíme semínek.
 - 
                                2
Rajčata i papriky nakrájíme, vložíme na rozpálený tuk, osolíme a podusíme.
 - 
                                3
Podušenou zeleninu dáme do zavařovacích sklenic a zhruba 60 minut sterilujeme.