Nutelka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 490 kcal
 - Sacharidy 70 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 5 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 70 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 262 mg
 - Vláknina 10450.4 mg
 - Vitamín A 10450.4 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.2 mg
 - Vitamín E 4.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, poté nakrájíme, vložíme do kastrolu a zakapeme citronovou šťávou. Přimícháme cukr, vodu a jablka dusíme.
 - 
                                2
V jiném kastrolu rozpustíme tuk, vmícháme kakao a přimícháme k jablkům.
 - 
                                3
Když jsou jablka rozdušená, vše rozmixujeme.
 - 
                                4
Směs rozdělíme do sklenic, zavíčkujeme a 20 minut sterilujeme.