Grahamky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 336 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 362 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 73.7 mg
 - Vláknina 13833.7 mg
 - Vitamín A 13833.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Suroviny na omládek dáme do mísy a umícháme a pod utěrkou necháme 45 minut kynout.
 - 
                                2
Po vykynutí přidáme suroviny na těsto a dobře vymícháme. Těsto přikryjeme a necháme asi 90 minut kynout. V mezičase alespoň dvakrát promícháme.
 - 
                                3
Hotové těsto na vále vypracujeme, rozdělíme na díly a tvoříme dalamánky nebo tvary podle vlastní chuti.
 - 
                                4
Pečivo klademe na plech vyložený pečicím papírem, potřeme vodou a v troubě předehřáté na 220 °C pečeme zhruba 20 minut v závislosti na velikosti.