Husa s podpoušťkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 678 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 67 g
 - Sodík 330 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 140 mg
 - Draslík 80.9 mg
 - Vláknina 42 mg
 - Vitamín A 42 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.5 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přimícháme mouku a osmahneme. Jíšku zalijeme vývarem, přidáme šťávu z pečeně (vypečené sádlo), dle chuti přidáme kmín, řádně rozšleháme a povaříme na omáčku.
 - 
                                2
V omáčce poté podusíme zbytky husy.