Hovězí plátky sterilované v sádle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 333 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 266 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 111.4 mg
 - Draslík 551.3 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Syrové hovězí maso očistíme, vykostíme, opláchneme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Z obou stran osolíme a rozdělíme do sklenic. Zalijeme vodou, kterou nejprve převaříme s rozehřátým sádlem a ihned zavíčkujeme.
 - 
                                2
Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 180 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.