Zeleninové kari

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Fazolové lusky zelené
  • 90 g Sójové výhonky
  • 600 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Kari pasta
  • 5 ks Galgan
  • 2 ks Limetka kafrová
  • 8 ks Kukuřice cukrová
  • 2 ks Brokolice
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1966 kcal
  • Sacharidy 415 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 633 mg
  • Bílkoviny 87 g
  • Uhlovodany 415 g
  • Cholesterol 0.6 mg
  • Draslík 7303.3 mg
  • Vláknina 109750 mg
  • Vitamín A 109750 mg
  • Vitamín B6 2.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 595.3 mg
  • Vitamín E 5.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci ohřejeme vodu, přidáme kari pastu a za stálého míchání přivedeme k varu.

  • 2

    Galgánový kořen oloupeme, najemno nakrájíme a dáme do hrnce.

  • 3

    Přidáme fazolky, limetkové listy, kukuřici, sojové klíčky a brokolici. Opět přivedeme k varu, zmírníme plamen a vaříme ještě 2 minuty.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu