Ovocná mísa se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1548 kcal
 - Sacharidy 366 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 211 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 366 g
 - Cholesterol 19.6 mg
 - Draslík 4034.9 mg
 - Vláknina 98529.5 mg
 - Vitamín A 98529.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 70.4 mg
 - Vitamín E 3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka omyjeme, zbavíme stopek a jádřinců, pokrájíme na osminky. Vložíme je do misky a přelijeme citronovou šťávou. Citronová šťáva zabrání zhnědnutí jablek.
 - 
                                2
Jogurtový dip připravíme z kvalitního bílého, neslazeného jogurtu, medu a dužiny z maracuji. Vypracujeme hladký, krémový dip. Dip necháme odležet 20 minut v lednici.
 - 
                                3
Na větší talíř naskládáme jablka, plátky oloupaného kiwi, sušené švestky a oloupané pomerančové dílky, zbavené bílých vláken. Sýry můžeme pokrájet na plátky nebo trojúhelníčky.