Hrušky v portském s pomerančovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 190 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 18 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 9.6 mg
 - Draslík 258.7 mg
 - Vláknina 7410.5 mg
 - Vitamín A 7410.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Prošleháme jogurt, lžíci cukru a skořici.
 - 
                                2
Do hrnce dáme máslo, cukr a oloupané hrušky na díly. Zahříváme tři minuty z každé strany, dozlatova.
 - 
                                3
Přidáme portské, pomerančovou šťávu a vaříme 5 minut.
 - 
                                4
Hrušky rozdělíme na talíře, přelijeme šťávou s portským a jogurtovou omáčkou.