Salát z bílé ředkve se zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 278 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 627 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 515.6 mg
 - Vláknina 7780 mg
 - Vitamín A 7780 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 58.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou a vychlazenou ředkev nastrouháme najemno, ze zelí odkrojíme zvadlé a poškozené listy, vykrojíme košťál a nastrouháme nahrubo, suchary umeleme.
 - 
                                2
V míse smícháme ředkev se zelím, přidáme olej, sůl, umleté suchary a dobře promícháme. Před podáváním necháme salát vychladit.