Medové cibulky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1826 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 188 g
 - Sodík 14 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 432.4 mg
 - Vláknina 9849.6 mg
 - Vitamín A 9849.6 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 20.8 mg
 - Vitamín E 77.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Malé perlové cibulky očistíme. Omyjeme meduňku, mátu a čerstvou majoránku. Vodu z bylinek setřepeme a necháme je důkladně oschnout. Potom z bylinek otrháme lístky.
 - 
                                2
V teflonové pánvi rozpálíme olej. Cibulky osmažíme dozlatova, přidáme 2 lžíce medu, promícháme a pod pokličkou dusíme 2 minuty. Poté za stálého míchání přilijeme bílé víno, zakryjeme pokličkou a pomalu dusíme 5 minut.
 - 
                                3
Podušené vychladlé cibulky vložíme do lahve, promícháme s bylinkami, čerstvě pomletým pepřem a dolijeme olejem.
 - 
                                4
Sklenici s cibulkami uzavřeme, odložíme na chladné a tmavé místo.