Salát se sýrem feta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 489 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 43 g
 - Sodík 3314 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 23.8 mg
 - Draslík 539.9 mg
 - Vláknina 24022 mg
 - Vitamín A 24022 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou okurku rozpůlíme a nakrájíme na tenké plátky, rajčata opláchneme a rozpůlíme, sýr necháme okapat.
 - 
                                2
Do mísy vložíme okurku s rajčaty, rozdrobíme sýr, přidáme olivy, pepř, citronovou šťávu, olej a promícháme. Hned podáváme.