Bramborový salát s ředkvičkami, celerem s smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 342 kcal
 - Sacharidy 47 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 675 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 45 g
 - Cholesterol 149.5 mg
 - Draslík 1115.9 mg
 - Vláknina 14660 mg
 - Vitamín A 14660 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 51.5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 64.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařené, oloupané brambory a uvařený celer nakrájíme na kostičky. Přidáme jemně nakrájené ředkvičky, okurku, cibuli a nasekaná natvrdo uvařená vejce.
 - 
                                2
Připravíme marinádu z oleje, citronové šťávy, soli a cukru. Přilijeme smetanu a nalijeme na salát. Necháme v chladu proležet.