Grilované radicchio
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 151 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 15 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 3.4 mg
- Vláknina 2880 mg
- Vitamín A 2880 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hlávky salátu zbavíme vnějších listů, dobře omyjeme a rozčtvrtíme. 
- 
                                2Osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem. 
- 
                                3Salát necháme grilovat z obou stran do ztmavnutí a změknutí. 
- 
                                4Podáváme přelité zbytkem oleje a octem. Hodí se jako příloha ke grilovanému masu či jako součást antipasty. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        