Vepřová plec s celerovými nudličkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 350 g Vepřová plec
  • 250 ml Vývar zeleninový
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Celer bulvový
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 314 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 529 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 63.3 mg
  • Draslík 634.9 mg
  • Vláknina 5175 mg
  • Vitamín A 5175 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.3 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvi na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na malé kousky nakrájené maso, oloupaný, na nudličky nakrájený celer i s částí nasekané natě, osolíme a vše podlijeme vývarem. Dusíme asi 50 minut a podle potřeby podléváme vodou.

  • 2

    Nakonec do pokrmu přidáme zbylou nasekanou nať a podusíme ještě 10 minut.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu