Vepřový kebab

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Pepř bílý
  • 0.5 kávová lžička Saturejka
  • 1 ks Cibule
  • 0.73 dl Olej olivový extra panenský
  • 1 kg Vepřové maso libové
  • 1 polévková lžíce Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 769 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 63 g
  • Sodík 486 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 177.5 mg
  • Draslík 43.5 mg
  • Vláknina 1552.3 mg
  • Vitamín A 1552.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6325.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky a osolíme. Maso napíchneme na omaštěné grilovací jehly a opečeme na grilu nebo v troubě dozlatova. Během grilování maso potíráme olivovým olejem.

  • 2

    Horké opečené maso stáhneme z jehel a vložíme do mísy, přidáme k němu černý pepř, olivový olej, saturejku a nadrobno nakrájenou cibuli a dobře promícháme.

  • 3

    Podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu