Salámový pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 302 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 581 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 240 mg
 - Draslík 151.7 mg
 - Vláknina 242 mg
 - Vitamín A 242 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem a za stálého míchání uvaříme hustou kaši.
 - 
                                2
Po částečném vychladnutí kaši osolíme, vmícháme do ní žloutky, nasekanou petrželku, nakrájený salám a nakonec pevný sníh ušlehaný z bílků.
 - 
                                3
Směsí naplníme do 3/4 zavařovací sklenici a vaříme v páře asi 40 minut.
 - 
                                4
Uvařený pudink opatrně vyklopíme a nakrájíme na plátky.