Dřevorubecký toast

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 50 g Kečup
  • 200 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 100 g Šunkový salám
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Veka
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 677 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 41 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 192.7 mg
  • Draslík 58.9 mg
  • Vláknina 210 mg
  • Vitamín A 210 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na nudličky nakrájený salám dáme do misky.

  • 2

    Přidáme nastrouhaný sýr, rozšlehané vejce, utřený česnek a promícháme.

  • 3

    Kečupem pokapeme veku, naneseme vrstvu směsi a zapečeme v troubě.

  • 4

    Podáváme teplé.

Komentáře k receptu