Pikantní noky s chorizem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Omáčka sójová
  • 10 g Petržel - nať
  • 750 g Bramborové noky
  • 500 g Klobása Chorizo
  • 15 ml Olej olivový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 956 kcal
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 63 g
  • Sodík 986 mg
  • Bílkoviny 49 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 140 mg
  • Draslík 274.5 mg
  • Vláknina 3999.8 mg
  • Vitamín A 3999.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Klobásu pokrájíme na kolečka. Petrželku opláchneme a nasekáme na jemné kousky.

  • 2

    Noky uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a dáme stranou. Olej rozpálíme a opečeme na něm do zezlátnutí klobásu. Poté přimícháme omáčku, petrželku a necháme prohřát.

  • 3

    Hotovou omáčku smícháme s noky, osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu