Rychlé domácí lečo
Suroviny
- 300 g Zeleninové lečo
 - 1 kávová lžička Paprika sladká
 - 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 2 ks Špekáčky
 - 1 ks Cibule
 - 1 ks Vejce slepičí
 - 0.5 hrnek Houby sušené
 - 1 polévková lžíce Majoránka
 - 2 polévková lžíce Protlak rajčatový
 - 1 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 359 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 43 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 122.7 mg
 - Draslík 248.6 mg
 - Vláknina 2507.5 mg
 - Vitamín A 2507.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na sádle opečeme cibulku a na půlkolečka nakrájené špekáčky, přidáme houby, mletou papriku a po chvilce zmrazené nebo naložené domácí lečo z rajčat a paprik. Osolíme, opepříme a zahustíme vejcem.
 - 
                                2
Nakonec přidáme rajský protlak a majoránku a ještě chvíli prohřejeme.