Kornoutky nori s kaviárem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 24 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Vepřová kýta
  • 150 g Cuketa
  • 100 g Avokádo
  • 40 g Řasa Nori
  • 150 g Rýže dušená
  • 8 g Wasabi pasta
  • 40 g Kaviár
  • 1.29 g Olej olivový extra panenský
  • 10 ml Citronová šťáva
  • 15 ml Ocet rýžový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 184 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 217 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 78.1 mg
  • Draslík 360.9 mg
  • Vláknina 5342 mg
  • Vitamín A 5342 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0.1 mg
  • Vitamín C 11.8 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso z kýty rozkrájíme na nudličky, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a osmahneme. Cuketu nakrájíme na drobné hranolky, avokádo oloupeme, dužinu pokrájíme na tenké plátky a pokapeme citronovou šťávou.

  • 2

    Plátky řasy nori úhlopříčně rozstřihneme na trojúhelníky, pokryjeme vrstvou dušené rýže, potřeme troškou pasty wasabi, pokapeme octem, navrch položíme plátky masa, cuketu, avokádo, zavineme do kornoutků, vršek ozdobíme červeným kaviárem, upravíme na talířky a podáváme.

Komentáře k receptu