Vepřové filé s houbovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 544 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 35 g
- Sodík 491 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 130.5 mg
- Draslík 1035.4 mg
- Vláknina 6426.5 mg
- Vitamín A 6426.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 81.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vepřové maso nakrájíme na tenké plátky. 
- 
                                2Do vhodné nádoby vlijeme olej, přidáme utřený česnek a plátky masa, které mírně osolíme. Vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 4 minuty. 
- 
                                3Potom přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby, přisypeme mouku, přilijeme smetanu a bílé víno. Osolíme, opepříme a ještě 3 minuty vaříme na plný výkon. 
- 
                                4Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        