Ragú z mletého masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 694 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 48 g
 - Sodík 902 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 108.9 mg
 - Draslík 324.4 mg
 - Vláknina 2492.5 mg
 - Vitamín A 2492.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky, česnek prolisujeme.
 - 
                                2
Do mísy vložíme mleté maso, přidáme cibuli, vejce, česnek, sůl a pepř. Vymícháme hladkou masovou směs.
 - 
                                3
V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme masovou směs, smažíme a promícháváme. Vařečkou rozdělíme maso na menší kousky, přisypeme žampiony, podusíme, dokud se tekutina téměř neodpaří. Potom přilijeme víno, přidáme trochu kečupu, promícháme, krátce podusíme a odstavíme.
 - 
                                4
Ragú rozdělíme na talíře, doplníme vařenými těstovinami a podáváme.